•Noticies•

Pàgina:  << Anterior 5  6 7 8 9 10  Següent 5 >> 

Nou Canal a Vent del Nord TV !!!

Ens plau molt, molt i molt comunicar-vos que ja disposem d’un canal propi de TV a Vent del Nord.
Mireu-lo fent clic aquí !!!

[17/09/2014]

Entrevistes a Jugadors

Encetem un nou apartat d’entrevistes a jugadors en el nostre Bloc; volem saber que penseu, quines són les vostres inquietuds, el que més us agrada, etc. amb la única i 'sana' finalitat de que ens coneixem més entre tots...  estigues atent perquè aviat et tocarà a tu (accedeix al Bloc fent clic aquí).

[15/09/2014]

Vídeo-Resum Curs Tecnificació 2013/2014

Feu click aquí per veure el vídeo a Youtube.

[31/08/2014]

Quotes Temporada 2014/2015

Un cop reunida la Junta directiva del Club s'han acordat les quotes dels diferents equips corresponents a aquesta temporada 2014/2015, les podeu veure en l'apartat de [Quotes i Preus].

[28/08/2014]

Rugbi a Navata !!!

La comarca de l'Alt Empordà té de nou equip de rugbi.

Alt Empordà Rugby Navata

Aquest mes de setembre, quan se celebri el sorteig per als Grups C i D de la Divisió d’Honor Catalana (un equivalent a la Tercera i Quarta Catalana), hi haurà per primera vegada la “pilota” que representarà l’Alt Empordà Navata Rugbi Club.

Podeu veure més informació a la noticia que dona la web del Rugbi Català:
www.rugbycat.cat

[27/08/2014]

Partit amistós Barça B

Cf Navata Barça B

[04/08/2014]

Jornada de formació: Una visió actualitzada de l'entrenament

El proper 4 de juliol se celebrarà una jornada de formació titulada 'Una visió actualitzada de l'entrenament', que tindrà lloc a l'Escola Catalana de l'Esport.
L'objectiu de la jornada és mostrar una visió actualitzada de la preparació física i de la construcció d'un model de joc. Gràcies a l'experiència dels ponents, observarem els criteris per construir un model de joc en un equip d'alt rendiment i la necessitat de l'entrenament específic en la preparació física del futbolista.

La temàtica de la construcció d'un model de joc en un equip d'alt rendiment serà impartida per Sr. Jordi Vinyals, tècnic del Juvenil A del FC Barcelona, i la de necessitat de l'entrenament específic per optimitzar la capacitat del rendiment en el futbol pel Dr. Jürgen Weineck, doctor en medicina i professor de medicina de l'esport a la Universitat de Erlangen-Nuremberg.

Aquesta jornada serà certificada tant pel Comitè Tècnic d'Entrenadors de la FCF com pel Comitè Nacional d'Entrenadors de la RFEF,  amb 5 hores de reavaluació de la llicència UEFA per aquells entrenadors que hagin obtingut el seu títol fa més de 3 anys.

Més informació clickant aquí.

[02/07/2014]

Pàgina:  << Anterior 5  6 7 8 9 10  Següent 5 >>